için kaldı

Son Dakika | Beşiktaş'ta Aboubakar'ın sözleşme detayları ortaya çıktı!

Beşiktaş'a yeniden dönen Vincent Aboubakar'ın sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı. Kamerunlu futbolcunun sözleşmesinde yer alan maddeye göre sezon sonu takımdan ayrılmak isterse 11 milyon Euro'yu Beşiktaş'ın kasasına koyması gerekecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Beşiktaş'ta Aboubakar'ın sözleşme detayları ortaya çıktı!

Lige deplasmandaki 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle başlayarak, taraftarını umutlandıran Beşiktaş, devamını getiremedi. Önce İstanbul'da Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar dün de Konyaspor'a 4-1 ile mağlup olarak, 3 maç sonunda 4 puanda kaldılar.

Takımın daha iyiye gitmesi için net bir santrfor arayan Beşiktaş, çareyi eski yıldızı Vincent Aboubakar'da buldu. Kamerunlu da ayağının tozuyla Konya'da ikinci devre sahaya çıktı. Savunma başta olmak üzere tüm takım adeta dökülürken, Aboubakar ayakta kalan ve farka rağmen çabalayan nadir isimlenden oldu.

Sözleşme detayları ortaya çıktı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER