Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti

Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çifti, Sinan Altıntaş adlı şahsın tehditlerine devam ederek koruma kararına aykırı davrandığını iddia ederek zorlama hapis talebinde bulundu. Ancak mahkeme, somut delilin bulunmadığını belirterek hapis talebini reddetti

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti

Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çifti, Sinan Altıntaş adlı şahsı kendilerine tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla savcılığa şikayet etmiş ve bir ay koruma kararı aldırmıştı. Altıntaş'ın tehditlerine devam ederek koruma kararına aykırı davrandığını iddia eden çift, zorlama hapis talebinde bulundu. Günaydın'ın haberine göre  mahkeme, tehdit mesajlarını Altıntaş'ın gönderdiğine ilişkin somut delilin bulunmadığını belirterek hapis talebini reddetti.

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER