için kaldı

Uygun fiyatlı realme Buds Air Neo kutudan çıkıyor!

realme Buds Air TWS kulaklığı bu videoda kutusundan çıkarıyor ve genel özelliklerine bakıyoruz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Uygun fiyatlı realme Buds Air Neo kutudan çıkıyor!

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan realme ekosistemini geniştirecek yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda test merkezimize gelen TWS kulaklık realme Buds Air Neo, şirketin ekosistem cihazlarından biri. ailenin büyük abisi realme Buds Air ile tasarım olarak çok benzeyen ürün, bazı ufak farklar ile daha uygun bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Uygun fiyatlı realme Buds Air Neo kutudan çıkıyor!

realme Buds Air Neo, R1 işlemcisi ile verimlilik sağlıyor. Telefon ile kulaklık arasında hızlı ve istikrarlı bir bağlantı oluşturan yeni nesil çift kanallı iletim teknolojisini kullanan R1 Gerçek Kablosuz Çip, kullanıcılara gerçek kablosuz deneyim sunuyor. Kulak içi uyumu optimize etmek ve daha rahat bir kullanım deneyimi sağlamak için yeniden tasarlanan Buds Air Neo’nun tek bir kulaklığı 4,1 gram

13 mm ses sürücülerine sahip olan kulaklık farklı yöntemlerle kontrol edilebiliyor. Kullanıcı, kulaklığın dış dokunmatik yüzeyi ile şarkılar arasında geçiş yapabiliyor, realme Link uygulaması sayesinde de kulaklığını telefon üzerinden kontrol edebiliyor. Düşük gecikme sunması Buds Air Neo’yu oyuncular için ilgi çekici bir kulaklık haline getiriyor. Gecikmeleri yüzde 51 oranında azaltan 119.2 ms süper düşük gecikme modu da dokunmatik alan üzerinden açılıp kapatılabiliyor.

Tek şarj ile 3 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklığın pil ömrü, kılıf ile birlikte toplamda 17 saate çıkıyor. Bluetooth 5.0 ile 10 metreye kadar bağlı kalabilen kulaklık, Google Fast Pair Service ile akıcı bir şekilde eşleşebiliyor. IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı bir yapıda olan kulaklığın, “Pop Beyazı”, “Punk Yeşili” ve “Rock Kırmızısı” olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Fiyatı 399 TL olarak belirlenen realme Buds Air Neo Teknosa, Vatan, Mediamarkt, Amazon ve Hepsiburada kanallarında kullanıcıları ile buluşacak.

Huawei Buds Air Neo ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

realme Buds Air Neo

TWS kulaklık
R1 çip
Dual mikrofon
13 mm sürücü
Akıllı dokunmatik kontrol
Süper Düşük Gecikme modu
Dinamik Bas Kuvvetlendirme
Bluetooth 5.0
17 saat pil ömrü (şarj kutusu ile)
3 saat müzik dinleme pil ömrü (kulaklık ile)
4.1 gram ağırlık
realme Link uygulaması
399 TL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER