için kaldı

İstanbul karası

İstanbul’da dün gün boyunca aralıklarla sağanak ve dolu etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle D-100 karayolu, TEM otoyolu ve ana caddelerde trafik yoğunluğu oluştu. Kentin bazı cadde ve sokaklarında, su taşkını nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul karası

Megakentin ilçelerinde aniden bastıran sağanak ve dolu zor anlar yaşattı. Meteorolojinin uyarısının ardından yağış Arnavutköy’de başladı. Anadolu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde salı günleri kurulan semt pazarını, yağmur giderlerinin tıkanması yüzünden su bastı. Pazar kurulan cadde ve sokaklar nehre dönerken pazar esnafı ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

- Arnavutköy Haraçcı Mahallesi’nde bulunan bir caminin minaresine yıldırım düştü. Minarenin alemi yerinden koptu. Olayda yaralanan olmadı.

- Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye, Avcılar, Bahçelievler ve Fatih’in de aralarında bulunduğu bazı ilçelerde yağan ceviz büyüklüğündeki dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli dolu nedeniyle, 2017 yılındaki süper hücre yağışında olduğu gibi çok sayıda araç hasar gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER