Birlikte yaşadığı kadını öldürdü!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı Halime Şenal'ı, 20 bıçak darbesiyle öldüren Ümit G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

VATAN VATAN
Birlikte yaşadığı kadını öldürdü!

Antalya Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'yle Evrenseki Mahallesi sınırındaki Kumköy minibüs durağının yan tarafında dün bıçaklanmış halde ölü bulunan Halime Şenal'ın  (31) katil zanlısı Ümit G.(39), bugün İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.     Savcılık sorgusu sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Ümit G., tutuklandı.    Ümit G'nin ifadesinde, bir süredir Şenal'la dini nikahla birlikte olduğunu ve birlikteliklerinin bir dargın bir barışık sürdüğünü söylediği belirlendi.   Halime Şenal'dan 10 aylık çocuğu olduğunu anlatan Ümit G., "Halime, çocuğuna bakmıyordu. Çocuğa benim resmi nikahlı eşim bakıyor. Bu konuda kendisini çok uyardım, aramızda zaman zaman tartışma yaşadık. Önceki gün gece yarısından sonra buluştuk. Kendisine çocuğa bakması gerektiğini söyledim. Bana hakaret ve küfür etti. 'Eski kocalarım senden daha iyiydi' dedi" dediği öğrenildi.    'EKMEK BIÇAĞIYLA VURDUM'   Bu sözler üzerine aralarındaki tartışmanın büyüdüğünü dile getiren Ümit G., "Minibüs durağının oradaydık, 'Gel kenarda konuşalım' dedi. Tartışmaya devam ettik. Çantasından bıçak çıkardı ve bana saldırdı. Bana saldırınca sinirlendim ve kendimi kaybetmişim. Ben de kendimi korumak için yanımda bulunan ekmek bıçağıyla ona vurdum. Kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum" dedi.   Ümit G'nin resmi nikahlı eşinden 3, öldürülen Halime Şenal'ın da daha önce evlenip boşandığı 2 eşinden 2 çocuğu olduğu belirtildi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER