için kaldı

Falcao, Monaco'nun Lyon maçı kadrosunda yok! iddaa'da öne çıkan...

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Falcao, Monaco'nun lig açılışında karşılaşacağı Lyon maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Takımlardan son haberlere ve iddaa'da öne çıkan tercihe göz atalım...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Falcao, Monaco'nun Lyon maçı kadrosunda yok! iddaa'da öne çıkan...

MONACO - LYON

- Monaco'da Falcao'nun yanı sıra, Keita Balde ve Aleksandr Golovin de cezaları sebebiyle Lyon'a karşı forma giyemeyecek.

- Menajer Leonardo Jardim, takımın seviyesinin geçen sezona kıyasla çok değişmediğini ama bunun kötü olarak algılanmamasını belirtirken; "Güzel bir sezon hazırlığı geçirdik. Avrupa'nın sayılı kulüplerine karşı güzel sonuçlar elde ettik. Falcao'nun takımda kalmasını isterim ama iş artık benden çıktı, yönetimle oyuncu arasında..." açıklamalarında bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER