için kaldı

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe'ye özel koruma tuttu

Geçen hafta eşi Amine Gülşe ve takım arkadaşının yanında bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil, yaşanan olaydan sonra önlem alarak evinin önüne beklemesi için özel korumalar tuttu.

VATAN VATAN
Mesut Özil, eşi Amine Gülşe'ye özel koruma tuttu

Mesut Özil, Londra'da bıçaklı saldırıya uğradı. Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Mesut Özil'in saldıraya uğramasının nedeni hakkında, olayın bir soygun girişimi olduğunun tahmin edildiğini belirtti.   Arsenal'in Türk kökenli yıldızı Futbolcu Mesut Özil, yaşadığı korku dolu anlar sonrasında hem eşi Amine Gülşe hem de kendi için güvenlik önlemlerini artırdı.     NEREYE GİDERSE GİTSİN KORUMASI YANINDA OLACAK!   Mesut Özil, eşine özel koruma tuttu. Yakın koruma, Mesut Özil'in antreman, kamp ve deplansmanlar dolasıyla evde olamadığı zamanlarda Amine Gülşe'yi bir an olsun yalnız bırakmayacak. Güzel oyuncu, nereye giderse gitsin koruması ona eşlik edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER