için kaldı

Şampiyon Sporcular Okyanus Kolejleri’nden…

Nilüfer Okyanus Voleybol Genç Takımı Bursa birincisi olduOkyanus Kolejleri İstanbul Voleybol Gençler Şampiyonası'nda da 1. olduBursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul sporlarında düzenlediği müsabakaları Nilüfer Okyanus Koleji Genç Erkek Voleybol Genç-B Takımı Bursa şampiyonu oldu. Çekirge Spor Salonu'nda oynadığı final müsabakasında Gürsu T.S.O. Metal Okulu'nu 3-0 lık skor ile mağlup eden...

F5HABER F5HABER
Şampiyon Sporcular Okyanus Kolejleri’nden…

Nilüfer Okyanus Voleybol Genç Takımı Bursa birincisi oldu

Okyanus Kolejleri İstanbul Voleybol Gençler Şampiyonası'nda da 1. oldu

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul sporlarında düzenlediği müsabakaları Nilüfer Okyanus Koleji Genç Erkek Voleybol Genç-B Takımı Bursa şampiyonu oldu. Çekirge Spor Salonu'nda oynadığı final müsabakasında Gürsu T.S.O. Metal Okulu'nu 3-0 lık skor ile mağlup eden Nilüfer Okyanus Koleji Genç Erkek Voleybol Genç-B Takımı, bu sonuç ile Türkiye şampiyonası öncesi yarı final müsabakasına katılmaya hak kazandı.

HİÇ SET VERMEDİLER

Rakibi ile oynadığı ilk maçı da 3-0 kazanan Okyanus öğrencileri grup maçlarındaki süreçte Mudanya Turan Tayan Lisesi'ni 2 maçta da 3:0, Gemlik İmam Hatip Lisesi'ni yine 2 maçta aynı skorla 3:0 mağlup ederek rakiplerine set vermediler.

OKYANUS KOLEJLERİ İSTANBUL VOLEYBOL GENÇLER ŞAMPİYONASI'NDA DA 1. OLDU

Okyanuslu Öğrenciler Voleybol Genç B Kategorisinde İstanbul şampiyonluğunu kazandı

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER