Denizli Basket’ten çifte transfer! Mishula ve Doğukan...

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Ukrayna Milli takımında da forma giyen Oleksandr Mishula ve Karesi Spor’dan Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizli Basket’ten çifte transfer! Mishula ve Doğukan...

İlk yabancı transferini Almanya 2’nci Lig ekibi Karlsruhe’den Davonte Lacy ile gerçekleştiren Denizli temsilcisi, Ukrayna Ligi ekiplerinden BC Dnipro’da forma giyen Oleksandr Mishula’yı kadrosuna kattı.

1.98 boyundaki oyun kurucu, geçtiğimiz sezon takımıyla 46 maça çıkarken, 16.1 sayı, 2.4 ribaunt, 4.2 asist, 1.4 top çalma ve 2.5 top kaybı ortalamalarıyla ile oynadı.

Yerli oyuncu transferlerine de devam eden Denizli Basket, TBL ekiplerinden Karesi Spor’dan Doğukan Sönmez’i renklerine bağladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER