için kaldı

Yolcu minibüsü direğe ve ağaçlara çarptı: 11 yaralı

Erzurum'da otomobilin yandan çarptığı yolcu minibüsü, refüje çıkarak önce aydınlatma direğine ardından ağaçlara çarptı. Kazada 11 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yolcu minibüsü direğe ve ağaçlara çarptı: 11 yaralı

Kaza, saat 15.00 sıralarında stadyum kavşağı yakınlarında meydana geldi. Şehir merkezinden Aziziye ilçesi yönüne giden Rakip Demir'in kullandığı 25 LL 083 plakalı otomobil, Atatürk Üniversitesi'ne yolcu taşıyan Adem Bayrak yönetimindeki 25 M 0062 plakalı minibüse yandan çarptı.

Bayrak'ın kontrolünden çıkan minibüs, refüje çıkarak önce aydınlatma direğine ardından ağaçlara çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Rakip Demir ile minibüs sürücüsü Adem Bayrak ve 9 kişi yaralandı.

İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılardan 7'sini ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne, 4'ünü ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER