için kaldı

AA'nın mobil uygulaması artık 11 dilde

Anadolu Ajansının, Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarına Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça dilleri seçeneği de eklendi.

F5HABER F5HABER
AA'nın mobil uygulaması artık 11 dilde

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansının (AA) Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarına Farsça ve Rusça’nın ardından Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça seçeneği de eklendi.

AA'nın haberlerini, akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip etme imkanı sağlayan iOS ve Android uygulamalarındaki Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, Farsça ve Rusça dilleri seçeneklerine Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça da eklenerek, takipçilerin hizmetine sunuldu.

AA’nın mobil uygulamasını iOS ve Android uyumlu akıllı telefonlarına ya da tabletlerine indiren kullanıcılar, ara yüzü ve tüm haberleri, Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, Farsça ve Rusça dışında Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça olarak da takip etme şansına sahip olacak.

Söz konusu uygulama, Google Play ve Apple Store'dan indirilebiliyor.

Akıllı cep telefonlarında ve tabletlerde iOS ve Android uygulamalarının ardından Windows Phone uygulamasını da hizmete açan AA'nın Ar-Ge Müdürlüğü, uygulamalarda çoklu dil seçeneği imkanını sunmaya devam ediyor.

• iPhone uygulaması

• iPad uygulaması

• Android uygulaması

• Windows uygulaması

SONRAKİ HABER