Son dakika... Tuzla'da yanan fabrikada patlama: Yaralılar var

İstanbul Tuzla'da yanan fabrikada patlama oldu. Patlayan yakıt tankı metrelerce havaya fırladı, yaralananlar oldu. Tuzla Belediye Başkanı, 3 itfaiye erinin yaralandığını söyledi. Bölgede ikinci bir patlama olması ihtimaline karşı önlem alınıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Tuzla'da yanan fabrikada patlama: Yaralılar var

Bugün saat 12:00 sıralarında Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesindeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangın kısmen kontrol altına alınmıştı, söndürme işlemleri sürerken fabrikada patlama oldu. Patlamada yaralananlar olduğu belirtiliyor. Tuzla Belediye Başkanı, 3 itfaiye erinin yaralandığını söyledi. 

İstanbul İtfaiyesi Daire Başkanı Ali Karahan, ''Yangına müdahale sırasında bir patlama oldu. Şarapnel parçaları ormana doğru gitti'' dedi. 

Bölgede ikinci bir patlama olması ihtimaline karşı önlem alınıyor. İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken yangın söndürme helikopteri de geldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER