için kaldı

'Sosyal medyada yalan haber yaparak etki oluşturmayı başardılar'

Antalya’da Siyaset Akademisi açılışında konuşan TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Yalanın siyasetini yapamıyoruz. Bizim ilkelerimize ve inancımıza uygun değil. Son zamanlarda sosyal medyayı kullanarak yalan haber üreterek etki oluşturmayı başardılar. Arap Baharı’nın başlaması bundandır. Bazı ülkelerdeki seçimlerdeki sürprizlerin sebebi de budur. Bunlarla hukuk içerisinde mücadele etmek lazımdır” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Sosyal medyada yalan haber yaparak etki oluşturmayı başardılar'

 

AK Parti AR-GE Başkanlığı’nın Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirdiği ‘Siyaset Akademisi’ Antalya’da TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında başladı. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen akademinin açılış törenine Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve AK Parti'li ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Salonun girişinde tezahüratla karşılanan Binali Yıldırım, yoğun ilgiyle karşılaştı. Salona ilerlemekte oldukça zorlanan Yıldırım, partililerin fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.

‘SİYASET AKADEMİSİ’NE KAYDOLANLARIN 3’TE 1’İ BAŞARILI OLUYOR’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER