İstanbul Havalimanı'nın golf araçları Denizli'den

İstanbul Havalimanı'nda yolcuların uçuş kapılarına ulaşımı için kullanılan golf araçlarını yerli teknolojiyle üreten Denizlili firma, 22 ülkeye yaptığı ihracatla dikkati çekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Havalimanı'nın golf araçları Denizli'den

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde elektrikli faytonla başladığı üretimi elektrikli gezinti araçlarıyla dış pazara taşıyan firma, İstanbul Havalimanı'nda bina içi ulaşımda kullanılan golf araçlarının da üretimini yapıyor.

Belediyelere temizlik araç ve ekipmanları satışı yapan makine mühendisi Haluk Şahin'in atlara eziyet etmeyen elektrikli faytonlar geliştirme fikriyle kurduğu "Fayoto" isimli girişimi, farklı tiplerde araçların üretildiği tesisle büyüdü.

Elektrikli ve hibrit motorlu faytonun yanı sıra golf aracı ve klasik araç geliştiren ve ürettiği araçları İspanya'dan Moğolistan'a uzanan geniş bir coğrafyaya gönderen firma, son olarak İstanbul Havalimanı için üretim gerçekleştirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER