5 gündür aranıyordu, otobüs çarpmış! Son anı ortaya çıktı

Tunceli’de kendisinden haber alınmayan ve bir otobüsün çarpıp Munzur Çayı'na düşmesine neden olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Engin Eroğlu’nun son anı ortaya çıktı. Otobüste bir yolcunun kaydettiği görüntülerde Eroğlu'nun yürüdüğü görülürken, çarpma sesi gelmesi üzerine otobüsün durduğu ve bir süre geri gittikten sonra yoluna devam ettiği yer aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
5 gündür aranıyordu, otobüs çarpmış! Son anı ortaya çıktı

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ovacık ilçesine bağlı Yoncalık Köyü'nde küçükbaş hayvanları otlatmaya götüren Ergin Eroğlu'nun eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirmişti. Bunun üzerine AFAD, Jandarma, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıçlar ve vatandaşlardan oluşan 200 kişilik ekip, arama çalışması yapmıştı.

İlk yapılan aramada Eroğlu'na ait cep telefonu ve şapkası Munzur Çayı kıyısında bulunmuştu. Bunun üzerine arama kurtarma çalışmalarını Munzur Çayı'nda yoğunlaştıran ekipler, bugün yeniden arama kurtarma çalışmasına başladı.

Yolcu son anını kaydetti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER