için kaldı

Çalınan 50 bin liralık altın elektrik panosunda bulundu

Bartın'da Metin çiftinin evinden çalınan 50 bin TL’lik altın, binanın girişindeki elektrik panosunda bulundu.

POSTA POSTA
Çalınan 50 bin liralık altın elektrik panosunda bulundu

Karaköy Mahallesi’nde apartman dairesinde yaşayan Turgut ve Nezahat Metin çiftinin evlerindeki 50 bin TL’lik altın çalındı. Çift, durumu polise bildirdi.

Polis, çiftin evlerine gelen 8 kişinin ifadesini aldı. Ayrıca evin içinde ve apartmanda arama yaptı. Çalınan altınlar, apartmanın giriş katındaki elektrik panosunda bulundu. Poşet içinde gizlendiği belirlenen 2 adet bilezik, 5 adet reşat altın, 1 adet reşat altın kolye ve 1 adet altın yüzük aileye teslim edildi. Polis, poşetin üzerinde bulunan parmak izi örneklerini incelemeye aldı.

Nezahat Metin, “Evinden altınlarım çalındı. Hemen polise haber verdik. Polisler en kısa sürede altınlarımızı buldu ve bize teslim etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalınan 50 bin liralık altın elektrik panosunda bulundu - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER