Bakasetas: "Türkiye'deki futbol benim için daha güzel, burada her takım..."

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de liderliğe yükselen ve sezonun geride kalan 8 haftası sonunda bu unvanını koruyan Aytemiz Alanyaspor'un üç Yunan oyuncusu, takımlarının bulunduğu yeri hak ettiğini belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakasetas: "Türkiye'deki futbol benim için daha güzel, burada her takım..."

Süper Lig'de sezona teknik direktör Erol Bulut yönetiminde başlayan Aytemiz Alanyaspor, takımda dördüncü sezonunu geçiren Georgios Tzavellas'ın ardından sezon başı Manolis Siopis ve Anastasios Bakasetas'ı da renklerine bağlayarak kadrosundaki Yunan futbolcu sayısını 3'e yükseltti.

Ligde yaptığı 8 karşılaşmada 17 puan toplayarak zirvede yer alan turuncu-yeşilli takımın Yunan oyuncuları, performanslarıyla bu başarıda pay sahibi oldu.

Aytemiz Alanyaspor'un Yunan futbolcuları, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde, takımlarının liderliğini ve Türkiye'deki futbol hayatlarını AA muhabirine değerlendirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER