HDP'nin hizmet suikastini Savcı Sayan ifşa etti

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Doğu illerinde yakaladığı büyük çıkış, HDP'lileri rahatsız etti. Ağrı'da HDP'nin provokatörlerinin AK Parti'li belediyeye hizmet suikastini Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ortaya çıkardı.

GASTE24 GASTE24
HDP'nin hizmet suikastini Savcı Sayan ifşa etti

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti, HDP'nin bir önceki seçimde kazandığı 3 ilde kazanmayı başardı. Buna göre Şırnak'ta AK Parti'nin adayı Mehmet Yarka, Ağrı'da Savcı Sayan ve Bitlis'te Nesrullah Tanğlay yerel seçimlerde kazanan isimler oldu. AK Parti'nin Doğu illerindeki bu çıkışı HDP'lileri rahatsız edip provokatörlerini harekete geçirdi. 

HDP'nin hizmet suikastini Savcı Sayan ifşa etti - Resim : 1

HİZMET SUİKASTİNE BAŞLADILAR

Doğu illerinde kaybettikleri belediyeler sebebiyle 31 Mart'ın kuyruk acısını yaşayan HDP'liler, AK Parti'nin hizmetlerini sabote etme peşine düştü. Ağrı'da HDP'li provokatörler, çöp konteynerleri çevresinde kasıtlı olarak görüntü kirliliği yarattı, kimi konteyner dışarısına çöp atarken kimileri de konteynerleri devirerek çöpleri etrafa saçtı. 

HDP'nin hizmet suikastini Savcı Sayan ifşa etti - Resim : 2

"SİZ ONURSUZLARI YENMEYE KARARLIYIZ"

HDP'lilerin bu provokasyonu Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı isyan ettirdi. Savcı Sayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın...Siz onursuzları yenmeye kararlıyız...Önünüzde diz çökmeyeceğiz..Ama sizi dize getireceğiz..." ifadelerini kullandı. 

HDP'nin hizmet suikastini Savcı Sayan ifşa etti - Resim : 3

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER