Kombinede Abdullah Avcı etkisi

Siyah beyazlı yönetim, kombine satışını 31 bin adetle sınırlamayı planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kombinede Abdullah Avcı etkisi

Beşiktaş, geçen sezonu kupasız kapatmasına ve yeni sezon için de henüz çarpıcı bir transfer yapmamasına rağmen siyah beyazlı taraftarlar, kombinelere beklentilerin üzerinde ilgi gösterdi. 14 günde 21 bin 200 kombine satıldı. Geçen sezonun tamamında bu rakam 30 bin adetti. 

BEŞİKTAŞ, yeni sezon için henüz oyuncu ses getiren transfer yapmasa da 14 günde 21 bin 200 kombine satış rakamına ulaştı. Söz konusu rakama localar da dahil. Geçen sezonsa localar dahil toplam 30 bin adet kombine satılmıştı. Yönetim kaynakları geçen sezon is

tenilen başarıya ulaşılamamasına ve yeni sezon için de henüz bir transfer gerçekleştirilememiş olmasına rağmen ulaşılan satışın çok iyi olduğunu belirtti. Yöneticiler, siyah beyazlı taraftarın takımlarına olan bağlılıklarının başarıdan bağımsız olduğunu gösterdiğinin altını çizdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER