Erkan Zengin: Karagümrük taraftarı gerçekten inanılmaz

Karagümrük Kaptanı Erkan Zengin, kırmızı-siyahlı kulüple ilgili samimi açıklamalar yaptı. Kendisinin teknik adam olmadığını, futbolcu olduğunu üzerine basarak söyleyen Erkan Zengin, sadece teknik ekibe yardımcı olduğunu vurguladı. Eskişehir’deki protestonun üzücü olduğunu sözlerine ekleyen Erkan Zengin, Karagümrük taraftarı için de, “Bir semt takımının taraftarlarının böyle bir kültürü olması gerçekten inanılmaz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erkan Zengin: Karagümrük taraftarı gerçekten inanılmaz

Karagümrük’te kaptan olarak forma giyen ve son oynanan Osmanlıspor karşılaşması öncesinde de teknik ekipte yer alacağı açıklanan 34 yaşındaki Erkan Zengin, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Özellikle Osmanlıspor maçında 2 gol attıktan sonra oyundan çıkmasının ardından sosyal medyada, “Kendisini oyundan alıp alkışlattı” denilen Erkan Zengin, üzerine basa basa, “Ben teknik adam değilim, futbolcuyum” ifadesini kullandı. Eskişehir deplasmanında yaşanan protestonun kendisini çok üzdüğünü, Karagümrük taraftarının da inanılmaz şekilde semtine destek verdiğini dile getiren Erkan Zengin, her soruya samimi cevaplar verdi.

“Oynadığım ligin önemi yok”

Sezon değerlendirmesi yaparak sözlerine başlayan ve TFF 1. Lig'e iyi başladıklarını söyleyen Erkan Zengin, “15 puandayız şu anda. Cüneyt hocamızla iyi puanlar topladık. Şimdi de bunun devamını getirmek istiyoruz. Takım olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hocalarımızla. Güzel bir şeyler çıkacak inşallah. Şu anda 15 puanımız var ve üzerine koyabiliriz. Menemen ve Giresunspor maçlarında son anda puan kaybı yaşadık. Şu anda 4 puan daha fazlamız olabilirdi. Ama iyi gidiyor, çalışmaya devam. Takım olarak iyi oynadığımızda ve Süper Lig’e çıktığımızda başkanımız beni burada isterse tabii ki kalacağız. Onun dışında Süper Lig, 2. Lig ya da amatör lig benim için fark etmez. Ben futbol oynayayım, bana yeter. Süper Lig olmasının önemi yok. Benim için yeşil saha olsun yeter. Renkli bir kariyerim oldu aslında. Eskişehirspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Milli Takım, şu anda Karagümrük Bunların hepsini ben kendim seçtim. Avrupa Kupası’ndan 2. Lig’e gitmek Ben her zaman daha farklı şeyler istedim. Süper Lig’de kalabilirdim. Ama ben farklı olmayı istedim. 9 sene Süper Lig’de oynadım ve devam edebilirdim. Avrupa Kupası’nda oynadıktan sonra 1. Lig’e geldim. Ben sürekli kazanmak istiyorum. Bu 2. Lig’de de olur Süper Lig’de de olur. Benim nerede oynadığımın pek fazla önemi yok, önemli olan yeşil sahada olmak” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER