Meclis üyesince tartaklanan kadının otomobili ateşe verildi

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde yaklaşık 1 ay önce, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Murat İpek ve yakınları tarafından tartaklanma görüntüleriyle gündeme gelen 30 yaşındaki Ece Küçük'ün, işyerinin önünde park halindeki otomobili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Aracını ateşe verenlerin bir an önce yakalanmasını isteyen Ece Küçük, olayın...

F5HABER F5HABER
Meclis üyesince tartaklanan kadının otomobili ateşe verildi

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde yaklaşık 1 ay önce, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Murat İpek ve yakınları tarafından tartaklanma görüntüleriyle gündeme gelen 30 yaşındaki Ece Küçük'ün, işyerinin önünde park halindeki otomobili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Aracını ateşe verenlerin bir an önce yakalanmasını isteyen Ece Küçük, olayın işyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiğini söyledi.

Girne Bulvarı numara 107/A'da oto kiralama işyeri olan evli 2 çocuk annesi Ece Küçük, yaklaşık 1 ay önce Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Murat İpek ve yakınlarının bir tartışma nedeniyle kendisini tartaklamasının ardından gündeme geldi. O olayla ilgili yargı süreci devam ederken, Küçük'ün işyeri önünde park halinde bulunan 34 EG 4101 plakalı otomobili bugün saat 04.40 sıralarında üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

ATEŞE VERİP MOTOSİKLETLE UZAKLAŞTI

İşyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülenen olayda, kimliği henüz belirsiz ve başında motosiklet kaskı olan bir kişi elindeki benzini otomobilin üzerine döküp ateşe verdikten sonra, kendini bekleyen motosikletliyle olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayla ilgili kimseyi suçlamadığını, herhangibir tehtit de almadığını belirterek şunları söyledi:

"Gece 2 kişi geliyor. Biri motosiklette beklerken, diğeri otomobilin üzerine benzin döküp ateşe veriyor. Daha sonra her iki kişi de buradan uzaklaşıyor. Şüphelilerin biran önce yakalanmasını istiyorum."

Polisin incelemesinin ardından büyük bölümü zarar gören otomobil, çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

(DHA - Tufan HAMARAT)
SONRAKİ HABER