için kaldı

Ahbap nasıl ortaya çıktı?

Sevilen şarkıcı Haluk Levent, CNN TÜRK'te '40' programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı. Haluk Levent, onlarca insana yardımeli uzatan "Ahbap" grubunun nasıl ortaya çıktığını açıkladı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahbap nasıl ortaya çıktı?

CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a ünlü şarkıcı Haluk Levent konuk oldu. Buket Aydın 40 soru sordu, Haluk Levent yanıtladı. 

Ahbap nasıl ortaya çıktı? İlk kime ve nasıl bir yardımınız oldu?

Aslında “Ahbap” çok önceden vardı ancak “Ahbap” adı altında değildi. Arkadaş grubumla sosyal medyadan yardımlar yapıyorduk. Bir gün yaptığımız yardımların tekrarını başka sayfalarında görmeye başladık ve kandırıldığımıza inandık. Sosyal medyadaki yardım kirliliğini ortadan kaldırmak gerekiyordu. Çünkü halkımız çok duygusal. Özellikle Twitter kullanıcıları… Bir ağlayan çocuk fotoğrafının altına “IBAN paylaşır mısın?” yazıp, 30 ₺, 10 ₺, ya da 5 ₺ gibi bağışlarda bulunan çocuklarla dolu bu ülke. Onun için bu kirliliği ortadan kaldırmak ve son yıllarda insanların birbirine karşı tahammülsüzlüğünü ortadan kaldırmak için kuruldu Ahbap. “Hep beraber eyleme geçebilir miyiz? Sahada olabilir miyiz? İcraat yapabilir miyiz?” denmekti Ahbap. “Değişik görüşlerin birliğinde hiç siyaset konuşmadan bir şeyler denenebilir mi?” diye düşündük ve deneyip başardık.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER