için kaldı

Fenerbahçe son dakika transfer haberi | Dünyaca ünlü golcü...

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor. Sarı lacivertliler, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürürken Liverpool ile yollarını ayıran yıldız futbolcu için ilk resmi girişim yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe son dakika transfer haberi | Dünyaca ünlü golcü...

Transferde sıcak gelişme... Fenerbahçe, Liverpool’la yollarını ayıran Daniel Sturridge’le görüşüyor... Yapılan ilk görüşmede İngiliz yıldızın menajeri, kapıyı senelik 4 milyon eurodan açtı. Fenerbahçe 3 milyon euroda ısrarcı olurken, pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Önümüzdeki sezon süper lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, Max Kruse ve Kolarov transferlerinde mutlu sona ulaşmaya çalışırken, başka yıldızlar için de temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte bu doğrultuda gündeme gelen oyunculardan biri de geçen sezon Liverpool’la Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge oldu.

Fenerbahçe son dakika transfer haberi | Dünyaca ünlü golcü... - Resim : 1

Bonservisi elinde olan Sturridge için ilk temas, oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmeyle başladı. Yapılan ilk görüşmede ingiliz yıldızın, kırmızılar’da kazandığı yıllık 4 milyon euro’yu (26.3 milyon TL) istediği bildirildi. sarı-lacivertliler’in ise 3 yıl üzerinden senelik 3 milyon euro’da ısrarcı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER