için kaldı

Ertuğrul Sağlam: "Bize turu getirecek sonucu almak için..."

Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Çaykur Rizespor ile yapacakları karşılaşmaya turu geçmek için çıkacaklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ertuğrul Sağlam: "Bize turu getirecek sonucu almak için..."

Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçında taraftarları mutlu edecek ve futbola doyuracak bir oyun oynayacaklarını belirtti.

Özellikle modern futboldan, ofansif futboldan güzel kesitler sunacaklarını aktaran Sağlam, "Başından sonuna kadar maçı yaşayacağız. Mücadelenin yanında futbolun doğrularını oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Böyle bir takımı izlemek için taraftarlarımızı mutlaka stadyuma davet ediyoruz. Onların performansımıza destek vermesi ve alacağımız iyi sonuçta taraftarlarımızın da katkısı olacak bir ortamı oluşturmalarını istiyoruz." diye konuştu.

Çaykur Rizespor karşısında kaliteyi ortaya çıkarabilecek takımı sahaya süreceklerine işaret eden Sağlam, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER