2020 akrep burcuna neler getirecek?

Akrep burcunda doğanları 2020 yılında neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında neler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Aygül Aydın yazdı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
2020 akrep burcuna neler getirecek?

2020 için kariyerinize çok güçlü bir şekilde asıldığınız ve hedeflerinize ulaştığınız muazzam bir yıl diyebiliriz. Çok çalışacağınız ve yeni gelen tekliflerle başarınızı yenilediğiniz bir yıla giriyorsunuz. Bu yıl dört ay tutulması size çok fazla değişiklik getirmeye açık. Eğitim hayatınızda okulları değiştirebilir yeni eğitim planlarınızı yapabilirsiniz. Bu tutulmalar kişisel felsefenizi ve hayata karşı gerçek umutlarınızı test edecek. Bu yıl seyahatleriniz oldukça artabilir.

Finans, bu yıl mükemmel görünüyor. Jüpiter yıl boyunca Plüton ve Satürn ile bir arada ilerleyerek sizlere destek verecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler için ise bazı planlar içine girmek isteyebilirler. Ya da çocuğunuzun sorumlulukları ile ilgili bazı kararlar almaya ilerleyebilirsiniz.

Mevcut ilişkiler ciddi şekilde test ediliyor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER