Erdoğan'dan Osman Kavala yorumu: Saygı duymak lazım

AK Parti'nin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı soruşturmasında tahliye edildikten sonra 15 Temmuz soruşturmasında tutuklanan Osman Kavala'yla ilgili karara, "Saygı duymak lazım" dedi. Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Erdoğan ile İdlib konusunda birlikte çalışıyoruz" açıklamasıyla ilgili, "Her an her türlü dayanışmamız olabilir" dedi.

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan Osman Kavala yorumu: Saygı duymak lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı:

DARBE SÖYLENTİLERİ

Böyle bir şeye siz inanıyor musunuz? bunlar tamamen bir kumpanya. Kampanyaya dolmuşa gelip sizin gibi saygın olan gazeteci arkadaşlarımızın bu oyuna gelmelerini anlamakta zorlanıyorum. Bütün bu kampanyada değilim. Seni bir kere vatana ihanettir millete ihanettir. Kimsenin bu milletin hafızasını karıştırmaya hakkı var mı? Bunlar hain. öyle bir hava hissediyor musunuz böyle bir şey var mı herkes huzur içinde geziyor tozuyor yiyor içiyor her şeyi yerinde herhalde bunlar ekleyip içemiyor gezip tozamiyor. bunları yapamadığı için de darbenin nal sesleri geliyor bunlara bizim öyle bir derdimiz yok. Bu ülke 15 temmuz yaşadım 15 temmuz'da yaşatanlara da gereken cevabı milletin verdi. bundan sonra da böyle bir şey de kat be kat fazlasını öderler böyle bir şey söz konusu değil bunun adını bile anmak bize haramdır.


KAVALA'YA YENİDEN GÖZALTI

Katılmıyorum işine gelen yargının verdiği olumlu karara yankı iyi karar verdi derken işlerine gelmeyen karar için niçin yargı eleştirme yoluna gidiyorlar. Yardım bir kısmıni tahliye etti. Kavala ile ilgili bu kararıi verdi. Saygı duymak lazım

TRUMP'IN AÇIKLAMALARI

Her an her türlü dayanışmamız olabilir. 

İDLİB HAREKATI

Dedik ya, 'Bir gece ansızın gelebiliriz.' Bir gece ansızın geldiğimizde adıyla, şanıyla, her şeyiyle geliriz.

SONRAKİ HABER