için kaldı

Erzurumspor kadrosunu elinde tutmak istiyor

Spor Toto 1. Lig'e düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Muzaffer Bilazer, kulübe ve şehre hizmet etmek istediğini belirterek, "Kadromuzun büyük çoğunluğunu tutmak istiyoruz. Yabancı oyuncular konusunda da doğru kararları vermek istiyoruz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erzurumspor kadrosunu elinde tutmak istiyor

Uzun bir aradan sonra çıktığı Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Muzaffer Bilazer, önümüzdeki sezon tekrar Süper Lig'e çıkacak kadroyu kurmak için çalışmalara başladı.

Kulübün altyapı sorumluları ile görüşerek futbolcular hakkında bilgi alan Bilazer, hem yeni futbolcuların takıma katılması hem de mevcut kadronun korunması için yoğun mesai harcıyor.

Bilazer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferlerin kulüplerin en önemli meselesi olduğunu ve üzerine hassasiyetle düşülmesi gereken sabır gerektiren bir süreç olduğunu belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER