Son dakika... MSB'den ABD'nin İdlib'deki operasyonuyla ilgili açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ''ABD tarafından İdlib’e dün gece yapılan operasyon öncesinde askerî makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur'' denildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... MSB'den ABD'nin İdlib'deki operasyonuyla ilgili açıklama

Milli Savunma Bakanlığından, ABD tarafından İdlib'e dün gece yapılan operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulduğu belirtildi.

Bakanlıktan ABD'nin İdlib'e gerçekleştirdiği operasyonla ilgili yapılan açıklamada, "ABD tarafından İdlib'e dün gece yapılan operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur." ifadesi kullanıldı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">ABD tarafından İdlib’e dün gece yapılan operasyon öncesinde askerî makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur.<a href="https://twitter.com/hashtag/MSB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MSB</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/TSK?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#TSK</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1188383608123379712?ref_src=twsrc%5Etfw">October 27, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Trump 'Büyük bir şey oldu' dedi... Görüntüler geldi
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER