için kaldı

Almanya Başbakanı Angela Merkel yine titredi!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, bu sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in basın açıklaması sırasında tekrar titredi.

VATAN VATAN
Almanya Başbakanı Angela Merkel yine titredi!

Almanya Başbakanı Angela Merkel bu sabah saatlerinde Cumhurbalkanı Steinmeier'in basın açıklaması yaptığı esnada yeniden titremesi endişe yarattı.     Olayın ardından açıklama yapan Merkel'in sözcüsü, Almanya Başbakanı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve Japonya'da düzenlenecek olan G20 Zirvesi'ne katılacağını söyledi.   Merkel'in 18 Haziran günü Ukrayna Başkanı Vladimir Zelenskiy'i karşıladığı törende de titrediği görüntüler akıllara geldi.   Görüşmenin ardından Merkel, sağlık durumunun iyi olduğunu ve su kaybı sebebiyle titrediğini ifade etmişti.   Une situation inquiétante : Angela Merkel a été prise, ce jeudi, d’une nouvelle crise de tremblements lors d'une cérémonie à Berlin. pic.twitter.com/X9ANUyGbTe — CNEWS (@CNEWS) 27 Haziran 2019

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER