Merih ve Abdülkadir'den 'umre' paylaşımı

Milli futbolcularımız Merih Demiral ve Abdülkadir Ömür, umreye gitti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Merih ve Abdülkadir'den 'umre' paylaşımı

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür ve kariyerine İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da devam eden Merih Demiral, umre ziyaretine gitti.

Milli Takım'da da forma giyen ikili, yakın arkadaşlıklarıyla bilinirken, umre ziyaretinde Abdülkadir'in kardeşleri Orhan ve Furkan da yer aldı.

<div style="margin:0 auto; max-width:100%; min-width:300px; "><div style="position: relative; padding-bottom:56.25%; height: 0; overflow: hidden; "><iframe src="https://embed.dugout.com/v2/?p=eyJrZXkiOiJrM1A5dWtMNSIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiIsImFkcyI6InBvc3Qtcm9sbCJ9" style="width: 300px; min-width: 100%; position: absolute; top:0; left: 0; height: 100%; overflow: hidden; " width="100%" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="no"></iframe></div></div>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER