için kaldı

Huawei Mate 30 Pro ortaya çıktı

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Huawei P30 Pro cep telefonuna ait olduğu düşünülen fotoğraflar internete düştü.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei Mate 30 Pro ortaya çıktı

Her ne kadar Google ile aralarında soğuk rüzgarlar esse de Huawei yeni cep telefonu modelleri geliştirmeye devam ediyor. Firmanın Mate ailesinin yeni üyesi olacak Mate 30 ile ilgili detaylar belli olmaya başladı.

Huawei Mate 30 Pro ortaya çıktı

5G desteğinin olması beklenen yeni modelin en üst sürümü olacak Mate 30 Pro'da önde Samsung Galaxy S10 ailesini hatırlaran ikili ekrana gömülü kamera yer alacak. Sol üst köşede yer alacak bu kameralar elips şeklinde olacak gibi görünüyor.

Telefonun arkasında ise dörtlü kamera bulunacak. dikdörtgen şeklindeki alanda bir de LED flaş bulunacak. Arka yüzün ortasını kaplayacak olan bu kamera ve LED flaş, telefonun kamera konusunda iddialı olduğunu da gösteriyor.

Huawei Mate 30 Pro ortaya çıktı - Resim : 1

Ortaya atılan iddialara göre Mate 30 Pro'da katlanabilir telefon Mate X'te de bulunan Balong 5000 5G çipi yer alacak. İşlemci tarafında ise Kirin 985 kullanacağı iddiası da internette dolaşıyor.

Telefonun ekranın 6.71 inç olacağı ve ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin de bulunacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Şimdilik bu bilgilerin ve fotoğrafların tamamının iddia olduğunu belirtelim. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmayacağını da hatırlatalım.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER