Bakan Kasapoğlu Belarus'ta sporcu köyünü ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2. Avrupa Oyunları’nın düzenlendiği Belarus’un başkenti Minsk'te milli takım kafilesinin konakladığı sporcu köyünü ziyaret etti. Milli sporcular bir araya gelerek onlarla sohbet eden Bakan Kasapoğlu, sporculara başarı diledi

POSTA POSTA
Bakan Kasapoğlu Belarus'ta sporcu köyünü ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Minsk 2019 Avrupa Oyunları Sporcu Köyü’ne ziyarette bulunarak milli sporcularla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Kasapoğlu, onlara başarı temennisinde bulundu. 

2. Avrupa Oyunları’nın açılış törenini izlemek için Belarus’un başkenti Minsk'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ziyaretinin ikinci gününde Milli Takım kafilesinin kaldığı sporcu köyünü ziyaret etti. 

Bakan Kasapoğlu Belarus'ta sporcu köyünü ziyaret etti - Resim : 1

Burada sporcularla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, onlarla sohbet etti. 

Konakladıkları sporcu köyü ve hazırlık çalışmaları hakkında milli sporculardan, teknik heyetten ve yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu, sporculara müsabakalarda başarı temennisinde bulundu.  

Bakan Kasapoğlu Belarus'ta sporcu köyünü ziyaret etti - Resim : 2

'SPORCULARIMIZIN KAZANACAKLARI BAŞARILAR GELECEK ADINA IŞIK SAÇMAYA DEVAM EDECEKTİR'

Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, sporcuların morallerinin yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “110 kişilik sporcu kafilemiz 14 branşta mücadele verecek. Dün itibariyle de sporcularımızın müsabakaları başladı. Güzel bir açılış töreni izledik. Oyunlar köyünde sporcularımızla bir araya geldik. Onların heyecanını paylaşma imkanı bulduk. Minsk 2019’da, tıpkı 4 yıl önce Bakü’de düzenlenen Avrupa Oyunlarında olduğu gibi daha ileri bir noktaya götürdüğümüz bir başarı çizgisiyle yarınlarımız adına ümitlerimizin artacağı inancındayım.” dedi. 

Bakan Kasapoğlu Belarus'ta sporcu köyünü ziyaret etti - Resim : 3

Bakan Kasapoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyatları sürecinde güzel bir motivasyonla Minsk’ten ayrılacaklarına inandığını belirterek, “Sporcularımızın buradan kazanacakları başarılar, edinecekleri tecrübeler hem ülkemizin sportif geleceği adına hem de gençlerimizin yarınları adına ışık saçmaya, ümit aşılamaya devam edecektir. Gerek büyükelçiliğimiz gerekse de bakanlığımız ekibi ile hep birlikte sporcularımızla beraber olacağız. Tüm sporcularımıza başarı diliyorum ve Allah yardımcıları olsun diyorum.” diye konuştu.  


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER