Merkel G-20 zirvesinde sağlık sorunu yaşamadı

Almanya Başbakanı Angela Merkel G-20 zirvesine katılan liderler arasında yer alıyor. Merkel, son günlerde yaşadığı iki titreme nöbetiyle gündeme geldi. Tüm gözlerin ona çevrildiği G-20 zirvesinde Merkel, herhangi sağlık sorunu yaşamadı.

F5HABER F5HABER
Merkel G-20 zirvesinde sağlık sorunu yaşamadı

Almanya'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki tören sırasında kontrolsüz bir şekilde titrerken kameralara yansıyan Angela Merkel'in G-20 zirvesinde yoğun bir programı var. 

Zirvedeki oturumlara katılan Başbakan Angela Merkel aile fotoğrafında yer aldı. Herhangi bir sağlık sorunu göze çarpmayan Angela Merkel ikili görüşmeler de gerçekleştiriyor.

Almanya Başbakanı Merkel, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Trump, Merkel için harika bir insan ifadesini kullandı. Trum, Merkel gibi bir dostu olmasını harika olarak niteledi. 

SIVI KAYBI DENİLMİŞTİ

Merkel’in bu endişelendiren görüntüsü ilk olarak Berlin’de yeni seçilen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’yi karşıladığı sırada kaydedildi.

Merkel’in güneş altında yapılan resmi tören sırasında şiddetli şekilde titrediği görülüyordu. Korkutan görüntülerin ardından Merkel iyi olduğu, sıvı kaybı yaşadığı için titrediği açıklamasını yaptı. 

DPA ajansı Merkel’in güneş altında kaldığında benzer bir durumu daha önce de yaşadığını aktardı. Olayla ilgili tarih vermeyen ajans, durumun yine yeterince su içmemesinden kaynaklandığını belirtti.

Merkel 2014 yılında da bir televizyon röportajını son dakikada iptal etmişti, sözcüsü de röportajın ancak başbakanın bir şeyler yiyip içmesinden sonra gerçekleştirilebildiğini ifade etmişti.

Merkel’in bir sağlık probleminin olup olmadığı ise bilinmiyor. Almanya’daki gizlilik kanunları bu tür bilgileri aktarmak açısından çok sıkı tutuluyor.

SONRAKİ HABER