için kaldı

Tuvana Türkay: O beyefendi setten

Oyuncu Tuvana Türkay geçtiğimiz aylarda Alper Potuk ile 3 yıllık ilişkisine son noktayı koymuş ve ardından bir kanalda yayınlanan dizide rol almaya başlamıştı. Tuvana Türkay, önceki akşam Cihangir'de bir erkekle el ele görüntülendi.

POSTA POSTA
Tuvana Türkay: O beyefendi setten

Fenerbahçe’de top koşturan Alper Potuk ile oyuncu Tuvana Türkay 2016’da aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 3 yıl boyunca bir dargın bir barışık devam etti. Çift geçen temmuzda Alper Potuk’un ihaneti nedeniyle ayrıldı. Tuvana Türkay, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla el ele görüntülendi. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre, oyuncu, objektifleri fark edince uzaklaşan arkadaşıyla ilgili 'O beyefendi setten. 5 dakika önce de setten başka bir arkadaşımla el ele tutuştum. Artık aile gibiyiz' dedi. Türkay, “Aşk hayatınız nasıl?” sorusu üzerine de şöyle dedi: 'Alper (Potuk) Bey’den sonra hayatımda kimse olmadı' dedi.

İşte Tuvana Türkay ve gizemli arkadaşının o fotoğrafı

Tuvana Türkay: O beyefendi setten - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER