Banega ve Chicharito transferleri Diagne’nin satışını bekliyor!

UEFA’nın Finansal Fair Play kurulları doğrultusunda geçen sezon anlaşma imzalayan ve bu anlaşmanın gereklerinden biri olarak da oyuncu satışı yapmadan bonservis ücreti ödeyerek transfer yapamayan sarı-kırmızılılarda öncelikli hedef Senegalli golcüsü Mbaye Diagne’nin resmen satılması.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Banega ve Chicharito transferleri Diagne’nin satışını bekliyor!

Sarı-kırmızılılar bu satışın ardından el sıkıştığı yıldız oyuncuların kulüplerine ödeme yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Galatasaray’da transfer çalışmalarına hız veren yönetim kurulu transferini imza aşamasına getirdiği isimlerin başında gelen İspanyol ekibi Sevilla’da forma giyen Arjantinli oyuncu Ever Banega ve West Ham United’ın Meksikalı golcüsü Javier Hernandez'i 'Chicharito’ kampa yetiştirmek istiyor.

DIAGNE 15 MİLYON EURO

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER