İşte CHP'li vekilin ev hali... 'Bizim evde çaylar ve ütü işi bende'

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz hafızama 15 Kasım 2019’da Milli Eğitim Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerindeki sözleriyle kazındı. Bütçe maratonunda 12’nci saat, tartışmalar herkesi yormuş. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın o dönemde tartışılan kamu spotu “Telefona değil eşine bak” Meclis’in de gündeminde. AK Partili İsmail Güneş alıyor sözü: “Toplumumuzun âdetleri, örfü var. Deniz Bey yeni evlenmiş, Allah mesut etsin. Sormak lazım istemeye gittiğinde kahveyi kızımız mı yapmış?” Yavuzyılmaz’ın yanıtı net: “Sayın vekilim evlilikle ilgili bana atfen bir konu söyledi. Evdeki işbölümünü açıklamak durumundayım: Yemek ve çamaşır ortak, çaylar ve ütü bende...” Biz de işbölümünü yerinde gördük.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte CHP'li vekilin ev hali... 'Bizim evde çaylar ve ütü işi bende'

Aile Meclisi’nin bu haftaki konuğu Deniz-Serpil Yavuzyılmaz çifti. Deniz Yavuzyılmaz elektrik mühendisi, TBMM Kit Komisyonu üyesi ve Hayvan Hakları Araştırma Komisyonu üyesi. Serpil Yavuzyılmaz Zonguldak’ta doğup büyümüş, İstanbul’da endüstri mühendisliği okumuş. Çiftin tanışma hikâyesi tesadüflerle dolu. Serpil Yavuzyılmaz’ın lezzetli ikramları eşliğinde mutfakta sohbet ediyoruz.

MİDEDE KELEBEKLER...

Serpil Birinci ile Deniz Yavuzyılmaz’ın yolları nasıl kesişti?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER