Fenerbahçe, Okan Turp'a güveniyor!

Fenerbahçe’de Tolgay Arslan ve Serdar Aziz’in sakatlanması Audi Cup öncesi tedirginlik yaratırken Okan Turp rahat bir nefes aldırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, Okan Turp'a güveniyor!

Yurt dışı kamp çalışmalarının ilk bölümünde Avusturya’da bulunan ve 2 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, Audi Cup öncesinde talihsizlikler yaşadı.

Hertha Berlin ile kampın son günü oynanan hazırlık maçında ayak bileği burkulan Tolgay Arslan’ın dışında Serdar Aziz’den de kötü haber gelmesi tedirginlik yarattı.

Saha kenarında yapılan müdahale sonunda sedye ile oyun alanını terk eden Tolgay, 1.5 ay gibi bir süre takımda yer almayacak. Aynı karşılaşmada takım arkadaşlarından Jailson’un vuruşunda eline top çarpan ve saha kenarında yapılan tedavi sonrası bandaj takılan Serdar Aziz’in çekilen MR sonucu el bileğinde çatlak olması sebebiyle 1 aya yakın süre takımla birlikte olamayacağı ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER