Emanuel Ferro: "Sahamızda avantajlı bir galibiyet almak istiyoruz"

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Medipol Başakşehir'in rakibi Portekiz'in Sporting Lizbon takımının yardımcı antrenörü Emanuel Ferro, "Sorumluluğumuzun farkındayız. Sahamızda avantajlı bir galibiyet almak istiyoruz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emanuel Ferro: "Sahamızda avantajlı bir galibiyet almak istiyoruz"

Sporting Lizbon'da yardımcı antrenör Emanuel Ferro ile Arjantinli futbolcu Rodrigo Battaglia maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Jorge Manuel Rebelo Fernandes'in UEFA maçlarına uygun lisansı olmamasından dolayı basın toplantısına çıkan Ferro, "Evimizde oynuyoruz ve turun ilk maçında iyi bir sonuç alabilmek için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kazanacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Medipol Başakşehir'in iyi ve zorlu bir takım olduğunu bildiklerini ama turu geçmek için kendilerini daha avantajlı ve tecrübeli gördüklerini vurgulayan Ferro, "Takım ve kulüp olarak kaynaklarımızı iyi kullanmalıyız. Çok rekabetçi bir takım olduğumuzu Avrupa'da gösterdik ve bu eleme turunda sorumluluğumuzun farkındayız." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER