Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: AB'nin Türkiye'ye yaptığı büyük adaletsizlik

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bazı eski Sovyet ülkeleri Avrupa Birliğine (AB) alınmasına rağmen Türkiye'nin uzun yıllardır bekletilmesini, "büyük adaletsizlik" olarak nitelendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: AB'nin Türkiye'ye yaptığı büyük  adaletsizlik

Aliyev, ülkedeki ulusal televizyon kanallarında Azerbaycan'ın dış politikası, komşu ülkelerle gerçekleştirilen projeler ve içişleri konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu, 2019 yılını değerlendirdi.

2019'un, Azerbaycan için başarılı geçtiğini vurgulayan Aliyev, hedeflerin hayata geçirildiğini, ülkenin geliştiğini belirtti.

Aliyev, dış politikada da büyük başarılar elde edildiğini ifade ederek geleneksel ortaklarla ilişkileri daha üst düzeye çıkardıklarını, komşu ülkelerle ilişkileri daha da geliştirdiklerini kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER