için kaldı

Devrilen yolcu otobüsündeki yolcular, yaralananları böyle korudu

Antalya’nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada 25 kişi yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ve çevredekiler, açtıkları branda ve naylonlarla yaralıları yağmurdan korumaya çalıştı

POSTA POSTA
Devrilen yolcu otobüsündeki yolcular, yaralananları böyle korudu

Kaza, saat 15.00 sıralarında Konya- Antalya karayolu Akseki ilçesi Murtiçi Mahallesi’nde meydana geldi. Antalya’dan Konya yönüne seyreden yolcu otobüsünün yağmurun etkisiyle kontrolden çıkarak devrildiği kazada, 25 kişinin yaralandı. Kaza sonrasına olay yerine çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Devrilen yolcu otobüsündeki yolcular, yaralananları böyle korudu - Resim : 1

BRANDA AÇARAK KORUMAYA ÇALIŞTILAR

Yola savrulan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen Konya 112 Acil Sağlık Merkezi ekipleri yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular ve çevredekiler, açtıkları branda ve naylonlarla yaralıları yağmurdan korumaya çalıştı.

Devrilen yolcu otobüsündeki yolcular, yaralananları böyle korudu - Resim : 2

Yaralılar olay yerindeki müdahaleden sonra ambulanslarla Akseki, Manavgat ve Seydişehir’deki hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı.

Devrilen yolcu otobüsündeki yolcular, yaralananları böyle korudu - Resim : 3

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER