için kaldı

Son dakika... Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde tren kazası: En az 50 ölü

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde seyir halindeki trenin raydan çıkması sonucu en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde tren kazası: En az 50 ölü

Demokratik Kongo Cumhuriyeti İnsani İşler Bakanı Steve Mbikayi, ülkenin Tanganyika bölgesinde seyir halinde olan bir trenin raydan çıkması sebebiyle en az 50 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Steve Mbikayi, "Hükümet adına yaşamını yitiren ailelere taziyelerimi iletiyorum." yazdı.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="fr" dir="ltr">Encore une catastrophe !<br>Déraillement à 3h du matin ds le Tanganyika aux environs de la localité Mayibaridi.<br>Bilan provisoire:50 morts et plusieurs blessés !<br>Au nom du gvt ,je présente les condoléances aux familles éprouvées. Réunion en cours pr des dispositions à prendre.</p>&mdash; STEVE MBIKAYI (@Cartesien243) <a href="https://twitter.com/Cartesien243/status/1172061803930685441?ref_src=twsrc%5Etfw">12 Eylül 2019</a></blockquote>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER