Mimar Sinan Üniversitesi özel yetenek sınavı başvuruları ne zaman? Sınav ne zaman?

Mimar Sinan Üniversitesi ilan yayınlayarak özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağını duyurdu. Bu ilan sonrası adaylar başvuru tarihleri ile sınav zamanını araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

POSTA POSTA
Mimar Sinan Üniversitesi özel yetenek sınavı başvuruları ne zaman? Sınav ne zaman?

Mimar Sinan Üniversitesi Rektörlüğü "Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Devlet Konservatuvarı'na 2019-2020 öğretim yılı için Ön Kayıt ve Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır." diye ilan geçti. 

İlan sonrası adaylar başvuruların nasıl, ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. 

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN KAYIT TARİHLERİ VE YERİ

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu adayların ön kayıtları, Dolmabahçe Caddesi, Akaretler Durağı BeşiktaşİSTANBUL’daki, MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı binasında 5-9 Ağustos 2019 tarihleri arasında ve 9:30-12:00, 13:00-16:00 saatleri arasında şahsen yapılacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu adayların ön kayıtları için gerekli belgeler:

a) 2018-2019 TYT sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi

b) Adayların son altı ayda, yüzü açık ve kolaylıkla tanınmalarını sağlayacak şekilde cepheden çekilmiş 2 adet ICAO standartlarında biyometrik vesikalık fotoğrafları

c) Üzerinde T.C. Kimlik Numarası olan nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyetin aslı ve fotokopisi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER