İran'da Denizli izdihamı

Mustafa Denizli'yi havalimanında binlerce taraftar karşıladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İran'da Denizli izdihamı

Traktör Şazi ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, kulüp sahibi Mohammad Reza Zonuzi’nin özel uçağıyla Tebriz’e gitti. Havalimanındaki izdiham nedeniyle polis, tecrübeli teknik adamı aprondan gizlice çıkarmak zorunda kaldı.

İRAN Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör Sazi ile 1 yıllığına anlaşan Mustafa Denizli, görevine başlamak üzere bu ülkeye gitti. Bu ülkede daha önce Pas ve Persepolis’i de çalıştıran tecrübeli teknik adam “Daha önce Tahran’daydım, şimdi Tebriz’de olacağım. Türklerin destek verdiği takımla birlikte olacağız. İnşallah beklentileri karşılarız. Benim için önemli olan hem takımın başarılı olması hem de iki ülke arasındaki yakın ilişkilere katkıda bulunabilmek” diye konuştu.

Havalimanından doğruca tesise

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER