Welbeck bombası patlıyor! Transfer... | Son dakika transfer haberleri...

Arsenal’deki sözleşmesi sona ermek üzere olan ve adı bir süredir Galatasaray’la anılan Danny Welbeck’in, Sarı-Kırmızılı taraftarların kendisine Cim Bom forması giydirdiği bir paylaşımı beğenmesi heyecan yarattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Welbeck bombası patlıyor! Transfer... | Son dakika transfer haberleri...

Danny Welbeck, Galatasaray taraftarıyla iletişim kurmaya başladı. Arsenal’le sözleşmesi sona ermek üzere olan 28 yaşındaki İngiliz golcü, Sarı-Kırmızılı bir taraftarın kendisine Galatasaray forması giydirdiği sosyal medya gönderisini beğenince kafaları karıştırdı.

Uzun süredir Cim Bom’un transfer gündeminde yer alan, ancak çok sık yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istikrar sağlayamayan tecrübeli futbolcu, yaz döneminde kendisine yeni bir kulüp bulmaya çalışacak. Galatasaraylı idarecilerin, hakkındaki detaylı sağlık raporlarına ulaşmaya çalıştığı Welbeck’in sosyal medyada yaptığı bu hamleler, taraftarlar arasında heyecan yaratmış durumda.

5 milyon Euro iddiası

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER