Son dakika transfer haberleri | Göztepe'de Veysel Sarı ve Ahmet Çalık hamlesi

Stoperlerinden Atınç, Alpaslan ve Reis'in sakatlanması, Titi'nin ise kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle savunmada sıkıntı yaşayan Göztepe, transferde Süper Lig'den iki futbolcu için görüşmelere başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Göztepe'de Veysel Sarı ve Ahmet Çalık hamlesi

Rakibiyle hafta sonunda yine deplasmanda bu kez Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda stoperlerden Atınç, Alpaslan ve Reis sakatlanırken, Titi ise kupa müsabakasında gördüğü direkt kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Reis'in idmanda ciddi şekilde sakatlandığı ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Savunmada yaşanan sıkıntılar yüzünden eli kolu bağlanan teknik direktör İlhan Palut, alternatif arayışlarına başladı. Genç stoperler Veli ve Hakan'ın da takımdan gönderilmesiyle sıkıntı yaşayan İlhan Palut'un pazar günkü maçta savunmanın ortasında Leo-Borges ikilisine şans vereceği vurgulandı.

Transferde Norveç'in Viking ekibinden sol katan Zlatko Tripic'i renklerine bağlayan Göztepe, defansa takviye yapmak için kolları sıvadı. Yaşanan sakatlıklardan dolayı İlhan Palut'un Başkan Mehmet Sepil'den stoper istediği kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER