için kaldı

Moussa Sow veda etti

Ligin 3. haftasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Mücadele öncesi ilk 11'ler belirlenirken, yaklaşık 45 bin sarı-lacivertli taraftarın maçı izlemesi bekleniyor.

F5HABER F5HABER
Moussa Sow veda etti

Ligin 3. haftasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Mücadele öncesi ilk 11'ler belirlenirken, yaklaşık 45 bin sarı-lacivertli taraftarın maçı izlemesi bekleniyor.

Lig öncesi flaş transferler yapan Fenerbahçe ve Antalyaspor bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda kozlarını paylaşacak. Taraftarın gözü ise kırmızı-beyazlı yıldız Eto'o ve sarı-lacivertli golcü Robin Van Persie'nin üzerinde olacak.

Ligde geride kalan 2 haftada 6 puan toplayan Antalyaspor, galibiyet serisini Kadıköy'de devam ettirmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe karşısında 21.15'te başlayacak maç öncesi kırmızı-beyazlı takım ısınma hareketlerini yapmak için sahaya indi. Antalyaspor'u desteklemek için Kadıköy'e gelen kırmızı-beyazlı taraftarın sayısının da 150 civarında olduğu bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup ederken, ligin 2. haftasında ise kırmızı-beyazlılar rakibi Gençlerbirliği'ni 3-1'lik skorla yenmişti. Ligde geride kalan 2 haftada 6 puan toplayan Yusuf Şimşek'in öğrencileri, Fenerbahçe maçından da puan ya da puanlar çıkarırsa son yıllarda lige en iyi başlangıç yapan ekipler arasında yer alacak. Öte yandan Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o da Kadıköy'de gol kaydederse ligdeki gol sayısını 4'e çıkaracak.

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Bruno Alves ve Gökhan Gönül kadroda yer almazken, bir maç cezası kalan Caner Erkin'de sarı-lacivertliler adına bir diğer eksik olarak ön plana çıkıyor.

Sarı-lacivertliler ligde 2 hafta geride kalırken, bu maçlardan 4 puan çıkardı. Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin tek golünü Robin Van Persie kaydetmişti. Ardından ligin 2. haftasında evinde Eskişehirspor'u konuk eden sarı-lacivertli ekip, bu maçta sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanla tanışmıştı. Eskişehirspor karşısında Fenerbahçe'nin gollerini Moussa Sow ve Fernadao kaydetmişti.

SOW'UN SON GOLÜ ESKİŞEHİR'E KARŞI

Fenerbahçe'den Al Ahli'ye 16 milyon Euro bedelle transfer olan Moussa Sow, geçen hafta Eskişehirspor'a karşı sarı-lacivertli formayla son golüne imza atmıştı. Senegalli golcü bu akşam oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesi Fenerbahçe taraftarının önüne son kez çıktı. Sarı-lacivertli taraftarların yoğun tezahürat ve destekleriyle karşılaşan Sow, gözyaşlarına hakim olamazken, Fenerbahçe Kulübü tarafından Senegalli golcüye plaket takdim edildi.

(İHA)

SONRAKİ HABER