Zonguldak 2 şehit polisine ağlıyor (2)

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ŞEHİT MÜDÜRÜ ANLATTI

F5HABER F5HABER
Zonguldak 2 şehit polisine ağlıyor (2)

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ŞEHİT MÜDÜRÜ ANLATTI

Ereğli'de yaşayan çocukluk arkadaşı Reşat Kartal, emniyet müdürü Vefa Karakurdu'nun vatan uğruna şehit olduğunu söyledi. Çocukluk arkadaşından ziyade Vefa'yla kardeş gibi yaşadıklarını belirten Kartal, şöyle dedi:

“Annesi ve babası bizin apartman komşularımız. Çok düzgün insanlar. 2 erkek evlatları vardı zaten. Şimdi ikinci evlatları da vatan uğruna şehit oldu. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır diliyorum. Yapacak söyleyecek çok şey yok. Acı çok büyük. Allah geride kalanlara kolaylıklar versin."

Terörün biteceğini, dökülen kanların yerde kalmayacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Kartal, şöyle dedi:

"Terörle ilgili hepimizin acısı ortak. Neyi paylaşamadığımızı anlayamıyorum. Ne istiyorlar? Benzeri şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Onların ne hakkı varsa bizlerin de o hakkı var bu ülke toprakları üzerinde. Terörün biteceğine gönülden inanıyorum. Bu kan yerde bırakılmayacak diye düşünüyorum. Hükümet yetkililerinden başka bir ricamız yok. Zaten onlarında büyük mücadelesi bunun için."

ŞEHİT MÜDÜRÜN ANISINI YAŞATACAKLAR

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, şehit emniyet müdürü Vefa Karakurdu'nun 2009'da kendilerine hediye ettiği imzalı Beşiktaş formasını ve fotoğrafını, 2008'de ölen kardeşi Sabri Ferda Karakurdu'nun fotoğrafının yanına koyarak anısını yaşatacaklarını söyledi.

Vefa Karakurdu'nun Beşiktaş'ı çok sevdiğini ifade eden Adik, şöyle dedi:

(DHA - Sinan KABAPETE)
SONRAKİ HABER