için kaldı

Karda mahsur kalan aileyi JAK timi kurtardı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde otomobilleriyle yola çıktıktan sonra karda mahsur kalan 4 kişilik aileyi bölgede görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi kurtardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karda mahsur kalan aileyi JAK timi kurtardı

Sarıkamış ilçesi Kızılçubuk Köyü, Kızılçubuk Deresi yürüyüş yolu mevkisinde 14 Ocak günü şehitlik ziyareti yapmak amacıyla otomobilleriyle yola çıkan 4 kişilik aile, akşam saatlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı.

Ailenin cep telefonu ile yardım istemesi üzerine Kars Valiliği, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığı'nı harekete geçirdi. JAK timi, arazi araçları ile kısa sürede bölgeye hareket ederek, aileye ulaştı.

JAK timi otomobilin lastiklerine zincir bağlayarak yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından anne, baba ve iki çocuğunu güvenli bir şekilde Sarıkamış ilçe merkezine getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER