için kaldı

MEB 81 ile yazı yolladı: Son gün 29 Kasım...

Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. Yazıda öğretmenler için çok önemli olan okulların hizmet alanları ve puanlarında güncelleme istendi. Son tarih olarak da 29 Kasım verildi.

VATAN VATAN
MEB 81 ile yazı yolladı: Son gün 29 Kasım...

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 81 il milli eğitim müdürlüğüne 11.11.2019 tarih ve 22279008 sayılı ve "Hizmet Alanları" konulu yazı gönderildi. Gönderilen yazıda, bilgi giriş yetkisi verilenlerin 8-29 Kasım 2019 tarihleri arasında bilgi güncellemesi yapabilecekleri belirtildi.   Yazıda şunlara vurgu yapıldı: "Bilindiği üzere, eğitim kurumlarının hizmet alanlarının belirlenmesi bakımından daha önce bilgi güncellemeleri yapılmış Aralık Ek 2018 tarihli Tebliğler Dergisi'nde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. İlgili yönetmeliğinin "Hizmet alanları" başlıklı 38. maddesinin 4. fıkrasındaki; "(4) Eğitim ve öğretime yeni açılması, dönüştürülmesi ya da benzeri nedenlerden dolayı Ek-2 Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Çizelgesinde yer almayan eğitim kurumlarının MEBBİS modülü üzerinden 18-29 Kasım tarihleri arasında güncellenmesi gerekmektedir. Yeniden belirlenen hizmet alanlarının Tebliğler Dergisi'nde yayımlanmak üzere yürürlüğe gireceğinden, sehven yapılabilecek bilgi girişlerine ilişkin yeniden hizmet alanlarının belirlenmesi teklifleri dikkate alınmayacak olup yukarıda belirlenen süre içerisinde açılacak olan modül üzerinden bilgi güncellemelerinin titizlikle yapılması hususunda gereğini rica ederiz"    

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER