için kaldı

Bakan Albayrak: Adım adım ilerliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sanayi üretimindeki artışa ilişkin olarak açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, ivmelenmenin adım adım gerçekleştiğini söyledi.

VATAN VATAN
Bakan Albayrak: Adım adım ilerliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomik gelişmelere  ve sanayi üretimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İvmelenmenin adım adım gerçekleştiğini söyleyen Bakan Albayrak, 2020 yılında rakamların daha ileri taşınacağını da belirtti. Bakan Albayrak Twitter hesabından şunları yazdı: Sanayi üretiminde arzu ettiğimiz ivmelenmeye adım adım ilerliyoruz. Şehir şehir sanayicimizi dinliyor, sorunlarını çözüyoruz. Önceliğimiz katma değerli, istihdam ve ihracata dayalı üretim olacak. İnşallah, 2020 yılında bu rakamları çok daha ileri taşıyacağız.     Sanayi üretiminde arzu ettiğimiz ivmelenmeye adım adım ilerliyoruz. Şehir şehir sanayicimizi dinliyor, sorunlarını çözüyoruz. Önceliğimiz katma değerli, istihdam ve ihracata dayalı üretim olacak. İnşallah, 2020 yılında bu rakamları çok daha ileri taşıyacağız. pic.twitter.com/ksNpzhxrk6 — Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) January 14, 2020

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER